Get Adobe Flash player
Címlap

Hírek - 2013.03.25.

Segédletek a Norvég Civil Alap Pályázataihoz - Mielőtt feledésbe merül a hóvihar - Helyi gazdaság – Műhelymunka - Az én Európám - A tanulás jövője – közösségi utak a tanulásban Kreatív szakmai nap - Fiatalok Lendületben - pályázati tanácsadó napok - Megjelent a Pályázatfigyelő eHetilap - Megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni internetes tanfolyamunkon

 

Segédletek a Norvég Civil Alap Pályázataihoz
Nem nehéz megjósolni, hogy nagyon sokan készítenek pályázatot erre a kiírásra. Nem vagyunk biztosak benne, hogy a kiírás óta folyamatosan követik a pályázók az Alap oldalán egyre szaporodó útmutatásokat.
Ezért azt ajánljuk nekik, tanulmányozzák a linken közzétett anyagokat.
http://norvegcivilalap.hu/hu/hirek

 Mielőtt feledésbe merül a hóvihar
Az Ozone FM és Győr+ rádiók munkatársai 2013. március 14-e csütörtöktől kezdődően minden hatóságnál és hivatalos szervnél hamarabb reagáltak a hóvihar miatt kialakult katasztrófahelyzetre. 58 órás, megszakítás nélküli vészadást sugároztak élőben, több ezer autóban rekedt több tízezer embernek adva ezzel reményt, segítséget, és látva el őket percrekész információkkal, teljes mértékben átvállalva a hivatalos szervek információnyújtási kötelezettségét.
>>>

Helyi gazdaság – Műhelymunka
Az Autonómia Alapítvány tisztelettel meghívja Önt 2013. március 29-ére a helyi gazdaságfejlesztésről szóló műhelymunkájára.
Az Autonómia Alapítvány a Budapest Intézet munkatársaival és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalom és Gazdaság-földrajz Tanszékének oktatóival 2012-ben hat magyarországi kistelepülésen esettanulmányokat készített a helyi gazdasági projektekről, illetve az ilyen kezdeményezések akadályairól.
>>>

Az én Európám
Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete tájékoztató kampányt indított Magyarország uniós tagságáról. A kampány felhívja a figyelmet az EU-tagság előnyeire, feltéve a kérdést: Mi lenne, ha nem lenne Európai Unió?
Az elkövetkezendő hetekben érdekes vitafórumokon, ismert előadókkal, szakértőkkel találkozhatnak az érdeklődő fiatalok Magyarország több nagyvárosában. További részletek:
http://www.azeneuropam.hu

A tanulás jövője – közösségi utak a tanulásban Kreatív szakmai nap
Közösségeinkben – legyen az iskolai, munkahelyi, baráti vagy akár online közeg – a tudás szinte kimeríthetetlen tárháza áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy saját érdeklődésünket kielégítsük és boldogulásunkat megkönnyítsük. Bennünk van a szándék, hogy többet tudjunk, s ezáltal jobban otthon legyünk a világban, és bennünk van a képesség, hogy a tudást – bármilyen formában és csatornán keresztül szerezzük is meg – magunkévá tegyük, rendszerezzük és felhasználjuk a hétköznapok során. Ha ezt felismerjük, pozitív tapasztalatokat szerzünk, akkor képesek lehetünk tudatosan részt venni a közösségi tudásmegosztásban is.
>>>

Fiatalok Lendületben - pályázati tanácsadó napok
Az NCSSZI Fiatalok Lendületben Programiroda munkatársai pályázati tanácsadó napokat tartanak a 2013. május 1-jei pályázati határidőre pályázat benyújtását tervező érdeklődőknek.
>>>

Megjelent a Pályázatfigyelő eHetilap
Hetente átlagosan 20-25 pályázat jelenik meg.
A pályázati kiírások mellett olyan cikkeket is megjelentetünk, amelyek segítenek eligazodni a pályázatok világában.
Közöljük a pályázatokkal kapcsolatos eseményeket, híreket is.
A tartalomjegyzékből a pályázatok címére kattintva láthatja azok teljes szövegét.

Megtalálható az összes még érvényben lévő pályázat jegyzéke is, mely alapján a korábban megjelentek visszakereshetők.
A korábban megjelent még aktuális pályázatok tárgymutatója alapján egy kattintással a pályázat szövegre ugorhat a Pályázatfigyelő weboldalán.
A pályázati forrás a fejlesztés és a talpon maradás egyik eszköze, ami mindenkinek rendelkezésére áll.
A lap abban segíti az olvasóit, hogy ne a véletlenen múljon, hogy értesülnek-e az aktuális kiírásokról.

A két évtizedes múlttal rendelkező Pályázatfigyelő nyomtatott havilap, a felgyorsult pályáztatás miatt, már nem tarthatott lépést az olvasók igényeivel, ezért 2013 januárjától elektronikus hetilap váltotta fel, ez a Pályázatfigyelő eHetilap, melyet minden hétfőn eljuttatunk az Ön e-mailcímére PDF-formátumban.

Bővebben:
http://hetilap.pafi.hu

Megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni internetes tanfolyamunkon
Az ötlet megfogalmazásától a pályázati űrlapok kitöltéséig az Ön aktuális (pályázati vagy projekt-) ötletét fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a projekt kidolgozásának folyamatán!

Ajánljuk mindazoknak, akik nyitottak az új ismeretekre, kevés az idejük és kényelmesen, karosszékükben ülve szeretnék élvezni, hogy házhoz jön a tudás!
Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát.
A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.


A képzés tanárai akik segítik Önt:

Kovács Edit közösségfejlesztő
,
Halpern Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola projektvezetés-tanára,
Huszerl József, a Pályázatfigyelő (pafi.hu) főszerkesztője

Tudnivalók és jelentkezés: http://tanfolyam.pafi.hu

Megtanulhat forrásokat szerezni tervei megvalósításához internetes tanfolyamunkon

Az ötlet megfogalmazásától a finanszírozási terv elkészítéséig és annak végrehajtásáig az Ön aktuális ötletét fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrás szerzés folyamatán!
Ajánljuk mindazoknak, akik nyitottak az új ismeretekre, kevés az idejük és kényelmesen, karosszékükben ülve szeretnék élvezni, hogy házhoz jön a tudás!
Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát.

A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.
A képzés tanárai akik segítik Önt:
Kovács Edit közösségfejlesztő,
Huszerl József, a Pályázatfigyelő (www.pafi.hu) főszerkesztője
Tudnivalók és jelentkezés:
http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu 

 

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület
Cím: 8800. Nagykanizsa, Kálvin tér 5. Tel: 20/9313-055, Fax: 93/999-697

E-mail: civilkerekasztal@gmail.com
Web: http://portal.civiliroda.eu/

Számla: UniCredit Bank:
10918001-00000085-
20470004

Adószám:
19282501-1-20
EU adószám: HU-19282501

Elérhetőség:
0620/93-13-055

Törvényszéki nyilvántartási szám: 2159.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00743-2010

Közérdekű önkéntes tevékenység nyilvántartási száma: 01478.

MVH regisztráció: 1005354771

„Regisztrált Tehetségpont” azonosítószáma TP 101 001 073

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-74706/2014