Get Adobe Flash player
Címlap

Hírek - 2014.01.09.

EGT/NORVÉG CIVIL TÁMOGATÁSI ALAP - Jelentkezz önkéntesnek! - Saját weboldalt készíthet távoktatási tanfolyamunkon - Pályázatfigyelő eHetilap - Megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni internetes tanfolyamunkon

Az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány és a Kárpátok Alapítvány – Magyarország az EGT/NORVÉG CIVIL TÁMOGATÁSI ALAP (tervek szerint) 2014. január közepén megjelenő közepes és kisprojekt pályázati felhívása, valamint a decemberben kiírt akciópályázat kapcsán 2014. január közepe és február közepe között minden megyében legalább egy alkalommal pályázati fórumot és konzultációt tartunk azonos tartalommal, amelyekre ezúton tisztelettel meghívjuk.

Az első rendezvényt 2014. január 13-án (hétfőn) fél kettőtől (13.30) tartjuk az Erzsébetvárosi Közösségi Házban (Budapest, VII. kerület, Wesselényi u. 17. ) - ide budapesti és Pest megyei civil szervezetek képviselőit várjuk!
Jelentkezni a civil szervezet és részt vevő képviselője nevének, elérhetőségének megadásával az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen lehet.


A további tájékoztatók helyszínéről és időpontjáról, valamint a jelentkezés módjáról a
Norvég Civil Támogatási Alap honlapja ad pontos tájékoztatást. Kérjük, hogy érdeklődése esetén lehetőség szerint a lakóhelyéhez legközelebbi tájékoztatón vegyen részt (útiköltségtérítést biztosítani nem tudunk).

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a közepes és kisprojektek részleteiről a pályázati felhívás nyilvános közzététele előtt bővebb tájékoztatást adni nem tudunk.


Tisztelettel a lebonyolító alapítványok nevében,
Móra Veronika
programigazgató
Ökotárs Alapítvány

CIVIL SZERVEZETEK (EGYESÜLETEK ÉS ALAPÍTVÁNYOK) JOGI ÉRTESÍTŐJE – 2014 (Civil Közlöny- 2014)
Megjelent a Civil Közlöny 2013/3. száma
, amely már az új Polgári Törvénykönyv 2014. márciusi hatályba lépésével egyidejűleg módosuló Civil Törvényt közli 2014. március 15. napjától hatályos szöveggel! Tartalmazza ezen kívül a civil szervezetek infrastruktúra-támogatásáról szóló 2014. január 1. napjától hatályos új kormányrendeletet is.

A Civil Közlöny A/4 formátumban, hagyományos kéthasábos nyomdai kivitelben jelenik meg 2014. év folyamán háromszor: májusban, szeptemberben és december 31. zárással a következő év januárjában.
A 2014. évi 1. szám a módosított Civil Törvény szintén módosult végrehajtási rendeleteit közli a változásokkal egységes szerkezetben. A 2014. évi 2. szám a 2014. július 1. napjától már teljes körűen hatályos „Civil szervezetekkel kapcsolatos bírósági nyilvántartásba vétel és változásbejegyzés, törvényességi felügyelet eljárási szabályait” tartalmazza. A 2014. évfolyam 3. száma pedig a „Civil szervezetek adó- és illetékkedvezményei” című összeállításunkat tartalmazza, a 2015. január 1. napjától irányadóan hatályos tartalommal.


A Civil Közlöny bolti forgalomba nem kerül. Szerkesztője dr. Bíró Endre ügyvéd, nonprofit jogalkalmazásban jártas jogász. A három számot tartalmazó éves megrendelés díja 2014. évre is változatlanul 3.000,-Ft + ÁFA, amely előfizetési díj tartalmazza postaköltséget is. (Megrendelés lehetséges visszamenőleg a 2013. évre is.)
A nyomdai kivitelű példány mellett a megrendelőknek – kérésükre - elküldjük az aktuális lapszámot pdf. fájlban is elektronikusan.
Megrendelhető bármely írásbeli módon:
Levél: Jogismeret Alapítvány 1031 Budapest, Kazal u. 20.
Telefax.: (1) 3670-839
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jelentkezz önkéntesnek!
Önkénteseket keresünk a Járókelő.hu üzemeltetéséhez. A Járókelő.hu-n mindennap megjelenik olyan sztori, amiről lehet írni a blogunkra, vagy lehet róla üzenni a Twitteren.
A problémákat a főoldalon található Probléma bejelentése gomb segítségével küldheti el. >>>

Saját weboldalt készíthet távoktatási tanfolyamunkon
Weboldalkészítő távoktatási tanfolyamot indítunk az interneten január 6-án azoknak a vállalkozásoknak, személyeknek, intézményeknek és szervezeteknek, akiknek még nincs honlapjuk és azt maguk szeretnék megcsinálni.
A tanfolyam során Ön egyszerű eszközökkel elkészíti honalapját egy ingyenes tárhelyet is tartalmazó szolgáltatás a www.wordpress.com segítségével.
A tanfolyam módszere, a mostanában sokat emlegetett csinálva tanulás, amely közvetlenül összeköti a tanultakat a tapasztalattal, mert a tanulóknak a tanultakat azonnal alkalmazniuk kell saját honlapjukon.
További információk:
http://weboldal-tanfolyam.pafi.hu

Pályázatfigyelő eHetilap
Hetente átlagosan 20-25 pályázat jelenik meg.
A pályázati kiírások mellett olyan cikkeket is megjelentetünk, amelyek segítenek eligazodni a pályázatok világában.
Közöljük a pályázatokkal kapcsolatos eseményeket, híreket is.
A tartalomjegyzékből a pályázatok címére kattintva láthatja azok teljes szövegét.

Megtalálható az összes még érvényben lévő pályázat jegyzéke is, mely alapján a korábban megjelentek visszakereshetők.
A korábban megjelent még aktuális pályázatok tárgymutatója alapján egy kattintással a pályázat szövegre ugorhat a Pályázatfigyelő weboldalán.
A pályázati forrás a fejlesztés és a talpon maradás egyik eszköze, ami mindenkinek rendelkezésére áll.
A lap abban segíti az olvasóit, hogy ne a véletlenen múljon, hogy értesülnek-e az aktuális kiírásokról.

A két évtizedes múlttal rendelkező Pályázatfigyelő nyomtatott havilap, a felgyorsult pályáztatás miatt, már nem tarthatott lépést az olvasók igényeivel, ezért 2013 januárjától elektronikus hetilap váltotta fel, ez a Pályázatfigyelő eHetilap, melyet minden hétfőn eljuttatunk az Ön e-mailcímére PDF-formátumban.

Bővebben:
http://hetilap.pafi.hu

Megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni internetes tanfolyamunkon
Az ötlet megfogalmazásától a pályázati űrlapok kitöltéséig az Ön aktuális (pályázati vagy projekt-) ötletét fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a projekt kidolgozásának folyamatán!

Ajánljuk mindazoknak, akik nyitottak az új ismeretekre, kevés az idejük és kényelmesen, karosszékükben ülve szeretnék élvezni, hogy házhoz jön a tudás!
Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát.
A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.


A képzés tanárai akik segítik Önt:

Kovács Edit közösségfejlesztő
,
Halpern Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola projektvezetés-tanára,
Huszerl József, a Pályázatfigyelő (pafi.hu) főszerkesztője

Tudnivalók és jelentkezés: http://tanfolyam.pafi.hu

Megtanulhat forrásokat szerezni tervei megvalósításához internetes tanfolyamunkon

Az ötlet megfogalmazásától a finanszírozási terv elkészítéséig és annak végrehajtásáig az Ön aktuális ötletét fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrás szerzés folyamatán!
Ajánljuk mindazoknak, akik nyitottak az új ismeretekre, kevés az idejük és kényelmesen, karosszékükben ülve szeretnék élvezni, hogy házhoz jön a tudás!
Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát.

A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.
A képzés tanárai akik segítik Önt:
Kovács Edit közösségfejlesztő,
Huszerl József, a Pályázatfigyelő (www.pafi.hu) főszerkesztője
Tudnivalók és jelentkezés:
http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu 

Kérjük, hogy ha bármilyen technikai vagy tartalmi észrevétele, vagy érdekes híre van írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre.
Ingyenes szolgáltatásaink weboldalak fenntartóinak:
webmestereknek.pafi.hu

Köszönjük, hogy használja szolgáltatásunkat.Üdvözlettel:
Pályázatfigyelő Szerkesztősége
www.pafi.hu

 

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület
Cím: 8800. Nagykanizsa, Kálvin tér 5. Tel: 20/9313-055, Fax: 93/999-697

E-mail: civilkerekasztal@gmail.com
Web: http://portal.civiliroda.eu/

Számla: UniCredit Bank:
10918001-00000085-
20470004

Adószám:
19282501-1-20
EU adószám: HU-19282501

Elérhetőség:
0620/93-13-055

Törvényszéki nyilvántartási szám: 2159.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00743-2010

Közérdekű önkéntes tevékenység nyilvántartási száma: 01478.

MVH regisztráció: 1005354771

„Regisztrált Tehetségpont” azonosítószáma TP 101 001 073

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-74706/2014