Get Adobe Flash player
Címlap

Hírek - 2015.05.19.

Bujtogatás az Avason: fussa be a zöld ezt a ronda panelt! - Kiszámíthatóbb és egyszerűbb lesz EU-s forrásokra pályázni - MEGHÍVÓ A NORVÉGMINTA FESZTIVÁLRA - Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készítettünk - Ne maradjon le egyetlen pályázatról sem!

Bujtogatás az Avason: fussa be a zöld ezt a ronda panelt!
Végigtrappoltunk a miskolci paneldzsungel első szomszédsági vetélkedőjén. A Hahó Avas! címmel meghirdetett programot egy civil társaság, a Dialóg Egyesület szervezte, akik sorra hozzák létre a közösségi tereket a lakótelepen. A harmincezres városrészben így küzdenek az elmagányosodás ellen.
Áll szerényen egy szakállas, őszes úr és olyan halkan beszél a mikrofonba, hogy alig hallani, amikor azt mondja: ez a pad a jövő. Rostás László, Miskolc főépítésze, és az a bizonyos pad a város Avas nevű lakótelepén található. Az ülőalkalmatosság átadása alkalmából ünnepséget is rendeztek, de könnyen kitalálható, hogy ha egy pad képes arra, hogy a jövő, vagy legalábbis annak szimbóluma legyen, akkor a rendezvény sem volt szokványos.
Forrás és folytatás:
http://mno.hu/belfold/bujtogatas-az-avason-fussa-be-a-zold-ezt-a-ronda-panelt-1285586

Kiszámíthatóbb és egyszerűbb lesz EU-s forrásokra pályázni
A kormány olyan pályázati rendszert hoz létre, mely kiszámíthatóbb és egyszerűbb lesz a korábbinál - jelentette ki a fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár a 2014-2020-as uniós ciklusban elérhető fejlesztési támogatásokról és lehetőségekről tartott előadásán.
„Az új rendszer nem a vállalkozások csuklóztatására épül” - mondta Csepreghy Nándor, majd hozzátette; korábban egy GINOP pályázathoz 600 adatmezőt kellett kitölteni, ma már csak mintegy háromszázat, mert a nyilvános adatokat az állami adatbázisok nyerik ki. 2015 végére száz tételre csökkentik egy klasszikus pályázat adatmennyiségét, azok is leginkább a projekt céljára vonatkoznak.
A pályázatok elbírálásában 300 millió forintos beruházási értékig bevezetik az egyszerűsített eljárásrendet, aki a feltételeknek megfelel annak a források rendelkezésre állásáig automatikusan osztják ki a támogatást. Ha a vállalt feltételek bármelyikét nem teljesíti, azonnal vissza is  követelik a kifizetett összeget.
Forrás és folytatás:
http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/europai-unios-fejlesztesekert-felelos-allamtitkar/hirek/kiszamithatobb-es-egyszerubb-lesz-eu-s-forrasokra-palyazni

MEGHÍVÓ A NORVÉGMINTA FESZTIVÁLRA
A Norvég Civil Támogatási Alap szeretettel várja Önt, Téged és Mindenkit a *Norvégminta Fesztiválon június 26-27-én a Dürlinben*, ahollehetőség nyílik személyesen is találkozni az Alap által támogatott civil szervezetekkel.

A fesztiválon közel nyolcvan,változatos területeken dolgozó szervezet  munkáját ismerhetjük meg. A civil szervezetek és munkájuk épp olyan sokszínű, mint a társadalom, amelyben élünk. Most bárki megkérdezheti, kipróbálhatja, elkészítheti, végigjárhatja, megnézheti, megtapogathatja-megszagolhatja, eljátszhatja, megvitathatja mindazt, amire máskor nem nyílik lehetőség.

A részletes program itt található: https://norvegcivilalap.hu/fesztival

Várunk szeretettel,
Ökotárs, Autonómia, Demnet,  Kárpátok-Magyarország Alapítvány

Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készítettünk
Ismertető és feliratkozás:
a Pályázatfigyelő főoldalán a jobb oldalon: (http://www.pafi.hu)

Ne maradjon le egyetlen pályázatról sem!
A Pályázatfigyelő eHetilap minden hétfőn eljuttatja Önnnek az előző héten megjelent kiírásokat
>>>

Kérjük, hogy ha bármilyen technikai vagy tartalmi észrevétele, vagy érdekes híre van írja meg Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre.
Ingyenes szolgáltatásaink weboldalak fenntartóinak: http://webmestereknek.pafi.hu

Köszönjük, hogy használja szolgáltatásunkat.Üdvözlettel:
Pályázatfigyelő Szerkesztősége
http://www.pafi.hu

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület
Cím: 8800. Nagykanizsa, Kálvin tér 5. Tel: 20/9313-055, Fax: 93/999-697

E-mail: civilkerekasztal@gmail.com
Web: http://portal.civiliroda.eu/

Számla: UniCredit Bank:
10918001-00000085-
20470004

Adószám:
19282501-1-20
EU adószám: HU-19282501

Elérhetőség:
0620/93-13-055

Törvényszéki nyilvántartási szám: 2159.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00743-2010

Közérdekű önkéntes tevékenység nyilvántartási száma: 01478.

MVH regisztráció: 1005354771

„Regisztrált Tehetségpont” azonosítószáma TP 101 001 073

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-74706/2014