Get Adobe Flash player
Címlap

Hírek - 2015.06.04.

Folytatódik az Otthon Melege Program: az NFM 500 millió forinttal támogatja a mosógépek cseréjét - Fogyasztóvédelmi innováció: kérdezzen online, 24 órán belül választ kap - Start Up Magyar! - Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készítettünk - Ne maradjon le egyetlen pályázatról sem!

Folytatódik az Otthon Melege Program: az NFM 500 millió forinttal támogatja a mosógépek cseréjét
Az Otthon Melege Program ötödik alprogramja – a hűtő- és fagyasztógépek, kazánok- és nyílászárók cseréjét célzó, valamint a  társasházaknak szóló pályázatok után – új, magas energiahatékonyságú mosógépek beszerzéséhez nyújt vissza nem térítendő állami támogatást a magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára. A beruházások megvalósulásával – a készülék cserével – minimum 10 %-os energia vagy 20 kg/év szén-dioxid-megtakarítást szükséges elérni.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke minden esetben a berendezés vételárának 50 százaléka, de maximális értéke A+ kategóriájú gépek esetén 25 ezer forint, A++ kategóriájú gépek esetén 40 ezer forint, A+++ kategóriájú gépek esetén pedig 45 ezer forint háztartási
gépenként.
Az alprogramban rendelkezésre álló bruttó 500 millió forint forrás elosztása régiónként történik. Szükség esetén a tárca fenntartja a jogot a régiók közötti forrás átcsoportosítására.

A pályázatok a megjelenést követően, a 2015. július 1-je és 2015. szeptember 30-a közötti időszakban, illetve a támogatáshoz rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak rendelkezniük kell ügyfélkapus regisztrációval a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon, továbbá igazolniuk kell, hogy a háztartási nagygép elhelyezésére szolgáló ingatlan a tulajdonukban áll.
A Pályázati Felhívás, a Pályázati Útmutató és annak mellékletei a mai naptól elérhetőek a www.kormany.hu kormányzati portálon. A pályázatbenyújtó felület 2015 júniusának második felétől válik elérhetővé.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztály Budapest, 2015. május 28.
Forrás: MTI OS

Fogyasztóvédelmi innováció: kérdezzen online, 24 órán belül választ kap
Aki nem azt kapta amit vásárolt, rossz minőségű áruval csapták be, megtévesztő szolgáltatással találkozott, csalódott egy termékben vagy szolgáltatásban, mától online (http://versenyugyi-tanacsadoiroda.hu/kapcsolat) is felteheti kérdéseit, elmondhatja esetét fogyasztóvédőknek, akik vállalják hogy rövid időn belül megoldást keresnek a problémára, választ adnak a felmerülő kérdésekre, díjmentesen.

Forrás és folytatás:

http://www.versenyugyi-tanacsadoiroda.hu

Start Up Magyar!
Szeretnéd tőkéhez juttatni a vállalkozásod?
Vagy segítség kellene az induláshoz? Mi segítünk! Június 11-én egy laza reggelin kockázati tőkés cégekkel és magánbefektetőkkel találkozhatsz. Többek között azokkal, akik a Wizz Air légitársaságot is elindították. Ilyen egyszerű: töltsd ki az alábbi kérdőívet! Győzz meg minket egy reális ötlettel, és két napon belül visszajelzést kapsz a Haszon magazin által felkért szakmai zsűritől.
A Haszon Lapkiadó Kft. a beérkező ötletekre titoktartási kötelezettséget vállal. A pályázó beleegyezése nélkül harmadik személynek vagy cégnek nem jogosult az ötletet továbbadni.
Forrás és folytatás:
http://www.haszon.hu/startupkonferencia

Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készítettünk
Ismertető és feliratkozás:
a Pályázatfigyelő főoldalán a jobb oldalon: (http://www.pafi.hu)

Ne maradjon le egyetlen pályázatról sem!
A Pályázatfigyelő eHetilap minden hétfőn eljuttatja Önnnek az előző héten megjelent kiírásokat
>>>

Kérjük, hogy ha bármilyen technikai vagy tartalmi észrevétele, vagy érdekes híre van írja meg Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre.
Ingyenes szolgáltatásaink weboldalak fenntartóinak: http://webmestereknek.pafi.hu

Köszönjük, hogy használja szolgáltatásunkat.
Üdvözlettel:
Pályázatfigyelő Szerkesztősége
http://www.pafi.hu

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület
Cím: 8800. Nagykanizsa, Kálvin tér 5. Tel: 20/9313-055, Fax: 93/999-697

E-mail: civilkerekasztal@gmail.com
Web: http://portal.civiliroda.eu/

Számla: UniCredit Bank:
10918001-00000085-
20470004

Adószám:
19282501-1-20
EU adószám: HU-19282501

Elérhetőség:
0620/93-13-055

Törvényszéki nyilvántartási szám: 2159.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00743-2010

Közérdekű önkéntes tevékenység nyilvántartási száma: 01478.

MVH regisztráció: 1005354771

„Regisztrált Tehetségpont” azonosítószáma TP 101 001 073

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-74706/2014